Motor tank javítás

Motor tank javítás!

Felejtse el a centis gittrétegeket, repedező műanyagokat!

Megoldást kínálunk javítási feladatainak kielégítésére, legyen az üzemanyagtartály, idomok vagy bármilyen nehezen javítható drága alkatrész.
Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyors és megbízható szolgáltatásinkkal kapcsolatban böngéssze oldalunkat, mindemellett elérhetőségeinken bármikor állunk az On rendelkezésére.


Szolgáltatásaink

 

Sérült üzemanyagtartályok javítása

Baleset után a látszólag apró probléma -egy behorpadt tank- komoly kellemetlenséget tud okozni, hiszen javíthatóságát erősen korlátozza a vékony falvastagság és a sokszor aprólékos, tagolt formavilág.

Szakszerű és bevált technológiával dolgozva számtalan, menthetetlennek vélt tartályt újszerű állapotba tudtunk hozni, melynek alapja az eredeti anyag teljes körű megtartása, miközben minden felvitt anyag szintén fém.

Felejtse el a centi vastag gittréteget a fényezés alatt, mely később súlyosabb esetekben repedések, egyéb esetben pedig pár hónap elteltével a gitt teljes kötésidejének elteltével a fényezésen fénytörés forrása lehet, illetve sérülékeny bázisa egy szép fényezésnek.

 

Üzemanyagtartályok belső felújítása

Idősebb vagy sokat használaton kívül álló motorkerékpároknál általános probléma a tank belső felületének korrodálása. Ennek legfőbb oka a belső felületkezelés hiányosságaira vezethető vissza, amely néhány modellen egyáltalán nem is létezik, legtöbbször viszont elégtelen. A folyamat veszélyes, hiszen a teljes üzemanyag rendszerbe bejuthatnak az innen származó szennyeződések, komolyabb problémát okozva. Természetesen az üzemanyagszűrő tisztítása okozhat átmeneti enyhülést, de ezt a problémát a gyökereinél kell megszüntetni!
Technológiai leírás:

  • A tank belső felületét egyedi programozott gépi mechanikus tisztításnak vetjük alá,
  • vegyszeres tisztítást, zsírtalanítás,
  • speciális műgyanta, szintén gépi felhordása.

Mindeközben 3 lépcsős endoszkópos minőség ellenőrzéssel győződünk meg egyes fázisok hibátlanságáról. Az így elkészült belső felület (ha külső mechanikai hatás nem éri) szinte korlátlan élettartamú.

 

Műanyag idomjavítás

Törött, felületileg sérült, valamint hiányos műanyagok gyári helyreállításához szükséges Innotech-konszern (belga-holland tulajdonú) technológiájával rendelkezünk, és vállaljuk:

  • motorkerékpár idomok,
  • autó lökhárítók,
  • visszapillantó tükrök burkolata,
  • egyéb műanyag alkatrészek javítását, (valamint ezek, ha nem sérült de karcos, kifakult) felújítását.

Javítás után nem kell fényezni, az gyári állapotú lesz!

 

Árak


A szolgáltatások végső árainak meghatározása csak a kézbe vett alkatrész megtekintése után kerülhet sor, ha már minden körülményt figyelembe tudunk venni. Erre mindenképpen a javítás megkezdése előtt kell, hogy sor kerüljön. Az ajánlat elfogadása után a munkát a legrövidebb határidőn belül, I. osztályú minőségben végezzük el.

Természetesen tájékoztató árak vannak, melyek a következők:

Tankjavítás:

Tank külső javítás, horpadás kihúzatás ónozással, fémcsiszolással: 95 Ft.- /cm2
A javítási területbe a fémtisztára csiszolt felület számít, ami a javításhoz feltétlenül szükséges.
Tank belső felújítása (szokványos méretű és állapotú üzemanyagtank esetén): 23.800,-Ft.
Veterán, erősen korrodált esetleg perforált állapot esetén: 20-30.000.-Ft.

Fizetési feltételek: készpénz, előre utalás, utánvétes csomagküldés.